TURKISH

CONCEPT      GALERIE       CONTACT

Sănătos și gustos!

 

Ți se pare o combinație greu de imaginat? Alege SALI’S TURKISH și îți demonstrăm că se poate!

Fiecare dintre rețele noastre, inspirate din faimoasa bucătărie turcească au fost adaptate gustului românesc, creând astfel un echilibru perfect de arome în fiecare dintre preparatele pe care le servim.

Iubim bucătăria turcească, în primul rând pentru complexitatea ei.

Istoria și-a pus amprenta inclusiv asupra bucătăriei. Otomanii, în lungul periplu prin lume au preluat rețete și au combinat gusturi, de la cele mediteraneene, la cele orientale sau balcanice.

Punctul forte al bucătăriei turcești: Acoperă toate gusturile și pretențiile!

SALI’S: ECHIPA

Acceptă invitația noastră și răsfață-te!

Echipa noastră de profesioniști din Turcia pregătește la cuptorul pe vatră faimoasa lipie balon sau deliciosul lahmajun.
Pentru preparatele din carne folosim întotdeauna grătarul cu cărbune.

Nu rata nici preparatele slow cooking! Ce spui de un rasol de vită sau berbecuț, la cuptor, gătit la foc mic?

TURKISH

CONCEPT      GALERIE       CONTACT

Sănătos și gustos!

 

Ți se pare o combinație greu de imaginat? Alege SALI’S TURKISH și îți demonstrăm că se poate!

Fiecare dintre rețele noastre, inspirate din faimoasa bucătărie turcească au fost adaptate gustului românesc, creând astfel un echilibru perfect de arome în fiecare dintre preparatele pe care le servim.

Iubim bucătăria turcească, în primul rând pentru complexitatea ei.

Istoria și-a pus amprenta inclusiv asupra bucătăriei. Otomanii, în lungul periplu prin lume au preluat rețete și au combinat gusturi, de la cele mediteraneene, la cele orientale sau balcanice.

Punctul forte al bucătăriei turcești: Acoperă stiluri culinare diversificate avand teme culinare din intreaga lume!

SALI’S: ECHIPA 

Acceptă invitația noastră și răsfață-te!

Echipa noastră de profesioniști din Turcia pregătește la cuptorul pe vatră faimoasa lipie balon sau deliciosul lahmajun.
Pentru preparatele din carne folosim întotdeauna grătarul cu cărbune.

Nu rata nici preparatele slow cooking! Ce spui de un rasol de vită sau berbecuț, la cuptor, gătit la foc mic?